Hoe richt je een kantoor in?

Een kantoor inrichten kan lastig zijn. Je moet weten hoeveel werknemers erin kunnen, hoe groot elk bureau moet zijn, waar alle pc’s bij de bureaus staan en waar elk ander apparaat komt te staan. In dit artikel geven wij je meer informatie over hoe je het beste een kantoor kan inrichten.

Aantal bureaus

Je moet als eerste natuurlijk een juist aantal bureaus hebben zodat iedereen een eigen plek heeft waar hij of zij kan gaan werken. Als je een groot aantal werknemers hebt met een beperkte ruimte kan je ervoor kiezen om kleinere bureaus neer te zetten zodat iedereen kan werken. Of als je een klein aantal werknemers hebt met dezelfde ruimte kun je wat grotere bureaus pakken zodat iedereen genoeg ruimte heeft om zijn of haar spullen (pc, laptop, papieren, etc.) op te kunnen leggen.

Decoratie

Decoratie is ook erg fijn om in je kantoor te hebben zodat het niet een saaie boel is. Zorg daarom dat je een aantal planten hebt of leuke schilderijen. Er is namelijk uit onderzoek gebleken dat de concentratie wordt verhoogd als er een aantal planten in het kantoor staan doordat zij alle koolstofdioxide opnemen en deze omzetten in zuurstof. Zo blijven je hersenen verse zuurstof opnemen. Een schilderij kan voor meer creativiteit zorgen. Sommige mensen kunnen in een schilderij wat bedekt is met vlekken iets anders zien en hierdoor krijgen ze weer inspiratie voor de taken die ze moeten doen.

Printer

Een printer is misschien wel een van de belangrijkste dingen die in een kantoor moeten staan. Met een printer kan je namelijk documenten printen die ondertekend moeten worden als er een nieuwe werknemer komt, plus bijvoorbeeld de verslagen die je aan een klant wilt laten zien. Een printer kan ook gebruikt worden om bestanden te kopiëren en te scannen zodat je deze op de pc kan zetten. Een printer kan echter redelijk duur zijn. Daar is gelukkig een oplossing voor: een printer van Refurbished Printer! Een refurbished printer is gemaakt van werkende onderdelen van andere kapotte printers. Hierdoor kan de prijs tot wel 90% goedkoper zijn dan een gloednieuwe printer.

Neem ook eens een kijkje op verderzakelijk.nl voor redenen waarom je voor een refurbished apparaat moet kiezen op kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>