Kerstpakket tijdens corona

Tijdens de kerst is het een mooi gebaar om waardering te tonen naar werknemers. Maar hoe doe je dat in tijden van corona? Veel mensen missen de leuke feesten, barbecues en borrels. Geen normale kerst dit jaar. Geen kerstborrel op de traditionele wijze. Daarom is het juist in deze tijd super leuk om een kerstpakket te geven of te ontvangen! Een kerstpakket met een persoonlijke boodschap dat is leuk. Je wilt natuurlijk wel een goed pakket geven aan je werknemers. Tijdens de corona crisis is het helaas niet mogelijk om een kerstpakket samen te stellen in een showroom. Helaas niet de kerst waar we op hadden gehoopt, maar dat is geen reden om geen kerst te vieren! 

Corona kerstpakket geven

Je ontvangt of geeft binnenkort misschien leuke kerstpakketten weg. Het hoort nou eenmaal bij de kerst, een kerstpakket. Jij wilt nu ook een leuk cadeau gaan weggeven aan iemand die je lief hebt, maar wat geef je in deze moeilijke tijd? De maatregelen van corona brengen niet erg veel sfeer. Geef daarom een leuk pakket met de kerst! De restaurants zijn op dit moment gesloten. Het is daarom erg leuk om een foodpakket cadeau te geven. Mensen kunnen in hun eigen keuken een lekker diner voorbereiden met jouw kerstpakket! En misschien nodigen ze je ook nog eens uit om te komen eten. Dat is natuurlijk leuk en lekker voor jou!

Feestdagen in tijden van corona

Kerstpakket 2020? Een pakket tijdens de kerst is natuurlijk leuk, maar kerst vieren met je familie misschien nog wel leuker. Weet jij hoe je kerst kunt vieren tijdens corona? Of heb je er nog niet over nagedacht? Je mag bijvoorbeeld maar een aantal personen uitnodigen. De rijksoverheid heeft vanaf 14 Oktober laten weten dat je maximaal 3 personen per dag mag uitnodigen. Deze mensen behoren niet tot het huishouden van jou. Dat scheelt al iets. De 1,5 afstand regel blijft wel gelden. Het is ook belangrijk dat niemand corona klachten heeft. Wanneer je deze maatregelen in acht neemt kan je best kerst vieren samen! Je hebt mensen uitgenodigd en ze komen op bezoek. Het is dan leuk om je vrienden en familie een kerstpakket mee te geven wanneer ze weer naar huis gaan.

Keuzestress

Wat kies je? Weet je het al? Er zijn beperkte keuzes i.v.m. het coronavirus. Ga je thuis eten? Steek je de barbecue aan? Of wil je toch met een paar mensen uit gaan eten als de maatregelen het toestaan. De kans op verspreiding is lager wanneer je in de open lucht bent. Een winterbarbecue is daarom ook een goed en origineel idee! Gezellig buiten eten. Je moet er natuurlijk wel plek voor hebben, want de 1,5 meter regel geldt nog steeds. Zorg ervoor dat er terrasverwarmers zijn. Je kan ook een vuurtje maken en warme dekens neerleggen, zodat je gasten het niet koud krijgen. Het is ook een optie om een paar dagen voor of na de kerst, kerst te vieren. Wellicht zijn de restaurants dan weer open! In deze tijd moet je wel reserveren als je uit gaat eten, zorg er dus voor dat je dit doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>