De leukste zaken om binnen je bedrijf weg te geven

Af en toe wil je een cadeautje aan je medewerkers geven. Simpelweg om te laten zien dat je ze waardeert. Het hoeft geen enorm geschenk te zijn, maar gewoon een leuk hebbedingetje. Iets dat ze makkelijk mee kunnen nemen en dat praktisch is. Zet een bak klaar met leuke pennen die ze mee naar huis kunnen nemen. Schaf een heleboel kleurige USB sticks aan. Of koop een voorraad aan goedkope aanstekers.

Een handige aansteker

Een aansteker is altijd een handig cadeautje. Het meest budget vriendelijk zijn plastic wegwerpaanstekers. Je kan ze in allerlei kleuren bestellen en er je bedrijfslogo op laten afdrukken. Ook is een wat duurdere variant van metaal een mooi geschenk. Laat de aansteker speciaal graveren voor je personeelsleden en toon hen zo dat beetje extra waardering. Ten slotte zijn plasma aanstekers helemaal van deze tijd. Ze zijn oplaadbaar, gaan lang mee en daardoor heel duurzaam. 

Pennen voor iedereen

Een pen is een simpel, maar leuk cadeautje. Zeker als hij een originele kleur of print heeft. Ook kan je pennen kopen die in verschillende kleuren kunnen schrijven. Die zijn heel handig als je een tekst moet doorlezen en bepaalde woorden wilt uitlichten. Een pen komt altijd van pas en is ideaal om te geven of te krijgen. Een ander voordeel is dat je er heel makkelijk een bedrijfslogo op kan laten zetten. Met een grote oplage van pennen met je eigen logo zorg je al snel voor meer naamsbekendheid voor je bedrijf. 

Geef een USB stick cadeau

Nog een presentje waar je je personeel heel blij mee zal maken is een USB stick. Super handig om bestanden, een presentatie of foto’s op te zetten. De USB stick kan privé gebruikt worden, maar natuurlijk ook op het werk bij het overzetten van files of het geven van een presentatie. Ook voor de USB stick geldt dat je hem kan laten personaliseren. Naast kleur en een logo is er ook nog de optie voor het aantal GB’s dat je erop kan zetten. Hoe meer GB hoe meer bestanden je er op kwijt kan en hoe handiger de stick is in gebruik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>