Payroll inzetten voor uw onderneming!

Veel mensen vragen zich tegenwoordig af wat nou precies payroll betekent en welke voordelen payroll met zich meebrengt. Veelal is men wel bekend met de werkzaamheden van een uitzendbureau, waarbij er bijvoorbeeld via bouwvacatures personen weggezet worden bij diverse bouwbedrijven, echter is payroll nog een vrij nieuw begrip binnen Nederland.

Payroll geeft u als werkgever de mogelijkheid om kwalitatief personeel aan te nemen zonder dat u de administratieve rompslomp heeft wat u normaal tijdens het hebben van personeel heeft. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de salarisadministratie, het uitkeren van de lonen en alle overige informatie die er bij komt kijken. Bij Payroll komen uw medewerkers op de payroll-lijst van het Payroll bedrijf te staan.

Voorkom onnodige risico’s dankzij Payroll

Doordat uw medewerkers niet bij u op de loonlijst staan heeft u niet de financiële risico’s die u gewoonlijk wel heeft tijdens het aannemen van personeel. Ook bij ziekteverzuim wordt er doorbetaald vanuit het Payroll bedrijf. Een ander groot voordeel is het tijdelijke personeel, het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u beschikt over een horecaonderneming en u dient tijdens specifieke periodes, wegens drukte, bij te schakelen met uw personeel.

Maar ook voor de bouwsector, transportsector en overige sectoren is payroll  een uitstekende optie om op een eenvoudige manier, zonder de administratieve rompslomp,  toch personeel in dienst te nemen.

Payroll is geschikt voor verschillende type bedrijven

U verwacht misschien dat Payroll enkel voor de grotere organisaties geschikt is, maar niet is minder waar! Juist voor de kleinere ondernemingen en zzp’ers is het aannemen van personeel vaak een struikelblok. Payroll biedt voor deze ondernemers de ideale uitkomst en maakt het voor u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk. Zo kunt u zichzelf focussen op uw eigen werkzaamheden en neemt het Payroll bedrijf uw personeelsmanagement voor u uit handen.

Heeft u nog vragen over Payroll of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Bekijkt u dan gerust eens de links in dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>