Kies voor de juiste verlichting voor op kantoor

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven ervoor om LED verlichting op hun kantoor te nemen. Dit heeft in veel gevallen te maken met de lagere energierekening. Sommige zien de overstap van TL verlichting naar LED verlichting als groot. In dit artikel leggen we uit waarom het zeer verstandig is om over te stappen naar LED verlichting voor op kantoor.

De keuze voor duurzaamheid

De keuze voor LED verlichting is een keuze voor duurzaamheid. Sommige bedrijven LED verlichting met de industrie, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer kantoren voor LED verlichting. Zij verwisselen de TL verlichting in voor de LED verlichting. Wist je dat dan tot 60% kan besparen? Bovendien heeft LED verlichting veel meer branduren dan TL verlichting waardoor deze lampen veel minder vaak hoeven worden vervangen.

Waarom LED verlichting op het kantoor?

LED verlichting heeft over het algemeen veel meer mogelijkheden dan haar alternatieven. Zo kan het licht bijvoorbeeld zeer gemakkelijk worden geregeld met een aanwezigheidsdetectie waardoor je ook nog een kosten kan besparen op het gebruik. Het is natuurlijk zonde om het licht aan te hebben wanneer er niemand aanwezig is in een bepaalde ruimte. Daarnaast is het ook een toegevoegde waarde voor het kantoorpersoneel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat LED verlichting veel minder trilt dan TL verlichting. Hierdoor is het kantoor veel rustiger en dit komt vervolgens ten goede van de productiviteit van de werknemers.

Een lichtplan op maat laten maken

Wil je precies weten wat dit voor jou kantoor betekent? Dan is het verstandig om eerst contact op te nemen met een LED specialist. Zij zullen eerst een lichtplan opstellen, zodat de specialist exact kan laten zien wat voor gevolgen het heeft voor jouw kantoor. In dit speciale lichtplan wordt uiteraard ook rekening gehouden met de wensen en behoeften van jouzelf, maar ook van het personeel. Hierin kun je dan nog zelf bepalen of je het alleen laat ontwerpen en leveren of dat je alles uit handen geeft aan de LED verlichting specialist. Dan kunnen ze ook de plaatsing voor je uit handen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>