Een verrassend personeelsuitje organiseren?

De collega’s met wie je iedere dag op kantoor zit beter leren kennen is leuk en gezellig. Ben jij dit keer verantwoordelijk voor de organisatie van het komende personeelsuitje? Dan is het lekker om de zaken even uit handen te geven. Met collega’s de stad in gaan en genieten van verschillende geuren en smaken. Even alles over je heen laten komen en gewoon simpelweg genieten van een heerlijke proeverij.

Vele soorten proeverijen

Proeverijen zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je graag whisky proeven met een groep stoere mannen of vrouwen? Of liever meer weten over welke wijnen het beste passen bij de juiste spijs? Voor alle groepen is er wel een geschikte proeverij te vinden. Zeker een avondje met collega’s leent zich perfect voor een proeverij op maat. Maar zie jij tussen alle bomen nog wel het bos? En waar vind je nu die ene proeverij die net even iets unieker is dan die anderen?

Bij Tastingbookers zijn de meest exclusieve proeverijen en cocktailworkshops in Nederland op een rijtje gezet. Het platform werd opgezet door bekende Nederlandse cocktail shakers die weten wat kwaliteit is. Deze experts selecteerden voor jou de mooiste plekjes met de meest unieke verhalen. Op deze manier weet je zeker dat je op plekken komt die je anders nooit gevonden zou hebben. Zo hebben jij en je collega’s echt de tijd om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Tastingbookers selecteert alleen de beste proeverijen waar je naast de lekkerste drankjes, ook de leukste ervaringen meemaakt. Tijdens de proeverijen word je meegenomen in de geschiedenis van het product, de locatie en het verhaal. Zelfs het grootste ’Hollandse boer’ zal zich hier laten verleiden tot de meest exotische drankjes, afhankelijk van de proeverij naar keuze. Kortom: een ervaring die je niet wilt missen.

Om voor ieder wat wils neer te zetten, maken wij gebruik van verschillende categorieën:

  • Amerikaanse whiskey
  • Gin
  • Japanse whisky
  • Rum
  • Schotse whisky
  • Tequila & Mezcal
  • Vodka
  • Wijn

Wat je kunt verwachten van een proeverij

Wat je van een proeverij bij Tastingbookers kunt verwachten? Naast een spannende ervaring vol nieuwe smaken natuurlijk ook een avondje zonder stress. De organisatie wordt je uit handen genomen en jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Op de avond zelf word je aan de hand meegenomen en zorgen onze shakers, sommeliers en barmensen dat jij de avond van je leven hebt. Op de site van Tastingbookers worden de stappen makkelijk uitgelegd en is het overzicht visueel beschikbaar. Iedere proeverij is voorzien van tekst en uitleg, en deelnemers kunnen na afloop een referentie achterlaten. Op deze manier kan jij nog beter vooraf beoordelen of de proeverij past bij jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>